18 sept. 2010

nasu' la purtare


Tango to Evora


In trecut, nasul se purta cu discretie. In prezent, s-a luat pe fata nasul la purtare. Incep sa cred ca nu se poate trai fara nas, nu se mai poate trai cu o fata impecabil de neteda... Daca n-ai un nas pe care sa-l iei la purtare, poti sa te duci si sa-i ceri chirurgului estetician sa-ţi fabrice unul... frumos si functional. E in trend. Se poarta etalarea ostentativa a nasului...

In general ma comport pasnic, civilizat, politicos. Doar pentru ca nu te repezesc cand ar fi cazul, e pt. ca incerc sa ma adaptez la conventiile sociale existente. Din pacate, am parte zilnic de imbecili si idioate. Si nu ma refer la cei nascuti asa... ci la acel gen de imbecilitate castigata in mediul social care imprima un anume automatism de gandire, de vorbire si actiune, un comportament ilogic si absurd, batand apa in piua pe aceeasi directie!

Din cand in cand te flitui; in restul vremii, te tratez cu un soi de ciudata politete japoneza! Nu am cuvinte sa descriu senzatia pe care o am si, oricum, ar fi indiscret sa o impartasesc aici. Totusi... daca te mai prind ca iti bagi nasul unde nu-ţi fierbe oala, te bag in... sperieti!

Zdreanta, iata ultima lectie pentru tine: din estetic te imprumuti, din sufletele frumoase te hranesti... si cresti. Ai ratat timpul.
Era a 13-a zi din septembrie, o zi atat de calda incat era duminica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loc de dat cu pareri...