16 aug. 2010

undo

Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag oficial si sa preiau atributiile unui copil de 4 ani si jumatate, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat din prea mare usuratate. Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc iar atunci cand trec oameni maturi si importanti  sa nu-mi pese ca-mi calca munca in picioare. Vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea julita, sa o pot busii in voie fara sa ma interseze cat costa asigurarea pe anul viitor. Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. . Vreau sa dorm la amiaza. Fix 2 ore. Vreau inapoi, atunci cand nu imi pasa de cat de putine lucruri stiam, pentru ca nici nu stiam cat de putine stiam.  Prin prezenta va aduc la cunostinta intentia clara si irevocabila de a demisiona din functia de adult pe care o detin in mod nemerituos, abuziv. Sper sa nu desconsiderati aceasta cerere si sa ma supuneti unui consult psihiatric. Nu sunt nebuna. Sau poate sunt  nebuna dar... sunt doar dupa viata ce-am avut-o la 4 ani si jumatate.

7 comentarii:

  1. batman, sterge avertizarile alea cu continut nerecomandat minorilor. zau, tu scrii despre creta colorata, nu pornosaguri..

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinere Robin, creta - poate fi leaganul zeilor... aia semigoi si cu sagetele erotice. Consider totusi observatia ta pertinenta. Scot recomandarea! Dumnezeu cu mila ce-o fi dupa...

    RăspundețiȘtergere
  3. tu gasesti in orice ceva ero(t)ic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Baiat fiind aveam alte ocupatii. Daca fac rost de creta ma pot baza pe tine ca festelesti cu mine.

    Un admirator secret

    RăspundețiȘtergere
  5. Baieat fiind, paduri cutreierai... bestie? Te provoc! Oriunde in Cluj... cu creta colorata! Vom desena monstrii! MINIMONSTRII desigur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma mai legam de nuci. Cu codrul am facut pace. Imi e frica de lupi. Cred ca ma confundati. In caz ca nu...... e magulitor dar poate prea repede.

    Un admirator secret

    RăspundețiȘtergere
  7. In acest caz imi cer scuze si-ti dedic o mantra:

    Prin desisuri de paduri,
    Culeg fragi si rugi de muri.
    Umbra mea ma insoteste,
    Suntem ca doua fapturi.
    Tup, Tup, Tup / Tup, Tup, Tup
    Nici de urs si nici de lup
    Nu am frica, nu mi-e teama
    Nici de-albinele din stup.

    Cu drag, Bau-Bau

    RăspundețiȘtergere

loc de dat cu pareri...